korporatfphp@uitm.edu.my

Selangor International Culinary Festival (SICF) 2021

 

 




Team PACT FPHP yang telah menyertai Selangor International Culinary Festival (SICF) 2021 berlangsung pada 18-21 Nov 2021

7 kategori classes telah disertai dengan usaha gigih dan rahmat Allah swt, Alhamdullilah mereka telah berjaya membawa pulang :
2 Gold (RTE dan Peranakan Cuisine)
2 Silver (Malay Dessert/Kuih Melayu)
2 Bronze (Nasi Ambeng dan Pulut Kuning)
2 Most Outstanding Categories adalah dianugerahkan kepada
Pn Falah (RTE) dan Saudari Fatin Syahirah Fisol (Peranakan Cuisine)

Ucapan ribuan penghargaan terutamanya kepada trainers PACT yang begitu komited memberikan tunjuk ajar, tenaga dan masa untuk melatih peserta yang terdiri daripada:

Dr Ahmad Esa (Peranakan Cuisine)
En Hairul Nizwan Abd Majid.
En Hamizad Abdul Hadi dan En Zulhilmi Suhaimi (2 penyertaan utk Malay Dessert/Kuih Melayu)
En Mohd Zain Kutut (Fruit Carving)
En Mohd Syaquif Yasin Kamaruddin (Nasi Ambeng)
Pn Alina Shuhaida Mohammad Ramly (Pulut Kuning)

Ucapan ribuan terima kasih kepada Pengurusan FPHP di atas sokongan yang padu kepada Team PACT serta semua kakitangan dan warga FPHP. Turut kami hargai pelajar-pelajar dan alumni-alumni FPHP yang turut hadir memberikan sokongan di sepanjang pertandingan berlangsung di KLCC tempohari.

Tahniah dan Syabas kepada semua yang menyertai dan memberikan sumbang bakti tanpa berbelah bagi.

Contact Us

Faculty of Hotel and Tourism Management
UiTM Selangor

Puncak Alam Campus
Selangor Darul Ehsan, MALAYSIA

Pejabat Dekan : +603-3258 7601  | Kaunter Pejabat Am : +603-3258 7615   |  Fax : +603-3258 7750

https://www.uitm.edu.my/dev/images/images/icons/facebook.png

https://www.uitm.edu.my/dev/images/images/icons/twitter.png

https://www.uitm.edu.my/dev/images/images/icons/instagram.png

https://www.uitm.edu.my/dev/images/images/icons/youtube.png

https://www.uitm.edu.my/dev/images/images/icons/google-maps-uitm.png

https://www.uitm.edu.my/dev/images/images/icons/waze-uitm.png

 

 

 

Copyright © 2020 FHTM. All Rights Reserved

Main Menu